Termeni si Conditii

1. Termeni Generali

Site-ul www.biroticaonline.ro, este administrat de R&D OFFICE IMPEX SRL

Prezentul document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul magazinului online biroticaonline.ro. De asemenea, accesul pe site-ul anterior mentionat se va face sub autoritatea termenilor si conditiilor prezentate in acest document.

Utilizarea site-ului ca vizitator, inregistrarea ca utilizator si achizitionarea produselor din gama oferita pe site presupun implicit acceptarea tacita si fara rezerve a acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care reies din acestea.

Utilizarea site-ului se va face cu scopul de a vizualiza produsele si informatiile despre acestea si despre magazin, precum si de a crea un cont care sa serveasca la achizitionarea produselor dorite. Utilizarea site-ului in alte scopuri decat cele mentionate este interzisa.

BiroticaOnline.ro poate aduce in orice moment modificari asupra continutului site-ului biroticaonline.ro, modificari de structura si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara a necesita un acord prealabil si fara a acorda vreo notificare catre utilizatori sau catre terte persoane. De asemenea, putem limita accesul la anumite parti din site, la anumite facilitati/frame-uri din site, poate aduce limitari de acces anumitor IP-uri fara notificari si fara vreo raspundere. Siteul Biroticaonline.ro este un catalog de produse de papetarie si birotica iar produsele din acest catalog se vand in limita stocului disponibil si nu creaza obligatii de nici un fel nici din partea consumatorului nici din partea noastra de a cumpara sau vinde aceste produse.

2. Definitii

Biroticaonline.ro, intitulat generic "site", este denumit "Furnizor", iar produsele, textele si pozele de pe site-ul magazinului sunt denumite "continut".

Biroticaonline.ro permite accesul la site si implicit la continutul site-ului atat vizitatorilor, cat si utilizatorilor. Prin termenul "Vizitator" al site-ului se intelege orice persoana fizica sau juridica ce va avea acces liber la site. Prin termenul "Utilizator" al site-ului se intelege orice "vizitator" care se inregistreaza ca "utilizator" prin completarea unui formular de inregistrare, care ii va folosi la realizarea de comenzi de produse de pe site si care este de acord neconditionat cu termenii si conditiile acestui site.

Biroticaonline.ro nu este un site pentru revanzatori.

3. Drepturi de Autor

Intregul continut al site-ului: produse, poze, texte, logo-uri si alte date, generic numite "continut", sunt proprietatea Furnizorului si a furnizorilor sai si este protejat de Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare - privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 - privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicata - privind desenele si modelele industriale. Daca intampinati pe acest site probleme sau incalcari ale dreptului de proprietate intelectuala, va rugam sa ni le sesizati la adresa office@biroticaonline.ro

Accesul liber la site si la continutul site-ului si utilizarea lor sunt permise doar pentru uz personal, fara scop direct ori indirect comercial. Copierea, stocarea, modificarea ori transferarea cu orice titlu, in parte ori intreg a site-ului si/sau a continutului nu sunt permise fara acordul explicit, scris, al Furnizorului si sunt sanctionate potrivit legislatiei in vigoare.

Crearea de legaturi cu site-ul Biroticaonline.ro ale altor site-uri sau invers este permisa cu un acord scris prealabil. BiroticaOnline.ro sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi ("link"-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. Biroticaonline.ro nu garanteaza, nu este si nu poate fi responsabil in niciun fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective.

4. Produse si politica de preturi

Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.Biroticaonline.ro sunt proprietatea Furnizorului. Furnizorul garanteaza ca produsele sunt noi, ambalate in cutii de carton speciale si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare.

Produsele prezentate pe site au caracter informativ iar in unele cazuri preturile pot sa difere. Dupa efectuarea comenzii unul din reprezentantii nostii vor suna la dumneavoastra pentru confirmarea comenzii si pentru a va informa daca produsele comandate sunt in stoc iar daca acestea nu sunt si exista produse similare veti fi informat si intrebat daca aceste produse pot fi inlocuite.

Livrarea produselor se face in cel mai scurt timp posibil in functie de volumul nostru de livrari contra cost pentru provincie si gratuit pentru Bucuresti daca comanda depaseste 150RON cu TVA

Biroticaonline.ro se angajeaza sa afiseze corect pe site-ul Biroticaonline.ro informatiile cu privire la caracteristicile si disponibilitatea produselor. Totusi mai pot aparea erori de sistem in afisarea sau calcularea preturilor. In acest caz, va fi considerat pretul final al comenzii cel stabilit telefonic impreuna cu consultantul de vanzari Biroticaonline.ro. Daca intampinati astfel de neconcordante, va rugam sa le sesizati la numarul de telefon mobil 0723.47.55.52 sau sa ne scrieti pe adresa office@Biroticaonline.ro.

Orice comanda trimisa de pe siteul BiroticaOnline.ro in mod automat primiti o confirmare ca aceasta comanda a ajuns la noi urmand a fi contactat de unul din reprezentantii nostrii pentru a confirma disponibilitatea produselor si pretul de comercializare. Produsele afisate cu pret 0 sunt produse cu fluctuatii de pret foarte mari ele fiind achizitionate de la furnizor in funtie de cotatia Euro sau Dolar. Ele nu pot fi comercializate cu pret 0 intrucat legal nu pot fi vandute cu un pret de vanzare sub pretul de achizitie.

BiroticaOnline.ro este un site care se adreseaza persoanelor juridice de pe teritoriul Romaniei si foarte rar in cazuri exceptionale comercializeaza produse catre persoane fizice. Orice comanda livrata catre o persoana fizica aceasta va fi livrata prin curier cu plata in cont colector pe cheltuiala clientului indiferent de suma comandata.

Imaginile publicate pe site in dreptul produselor sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot fi diferite de cele prezentate in imagini. Pentru a evita o astfel de situatie este indicat sa discutati in prealabil cu un consultant de vanzari al firmei noastre. Biroticaonline.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru caracteristicile si specificatiile produselor de pe Biroticaonline.ro, acestea fiind responsabilitatea reprezentantilor marcilor care le-au furnizat sau a importatorilor desemnati de marci. In acelasi timp, Biroticaonline.ro isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza descrierile produselor fara nicio notificare prealabila.

5. Declinarea responsabilitatilor

Biroticaonline.ro nu ofera nicio garantie ca produsele comandate de pe Biroticaonline.ro vor satisface toate dorintele utilizatorului cu privire la produsele comandate.

Biroticaonline.ro nu ofera nicio garantie cu privire la functionarea site-ului sau corectitudinea informatiilor prezentate in cadrul acestuia. Totusi, Biroticaonline.ro se preocupa sa actualizeze informatiile, astfel incat cat mai putine erori de orice tip sa apara.

6. Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului Biroticaonline.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul va fi considerat o tentativa de fraudare a site-ului www.Biroticaonline.ro si va face obiectul unei plangeri penale la organele de politie, impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.

7. Dispozitii finale

Biroticaonline.ro are dreptul de a modifica aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

Orice litigiu aparut intre clienti si Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila. Daca aveti probleme legate de o comanda, de produse, de livrare sau de orice alta natura, puteti lua legatura cu persoana de contact responsabila cu concilierea, la numarul de telefon 0723.47.55.52

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.