Dosare din plastic

Dosar din plastic cu sina si perforatii , Dosar din plastic cu multiperforatii , Dosar din plastic cu clema pivotanta

BiroticaOnline.ro ofera spre comercializare o gama larga de dosare din plastic de calitate superioara fabricate in uniunea europeana. Dosarele din plastic sunt dosare rezistente in timp asigurand o arhivare in siguranta a documentelor dumneavoastra. Puteti gasi mai multe tipuri: Dosare din plastic cu sina , cu perforatii , cu clema pivotanta. Puteti gasi dosare din plastic cu o gama variata de culori si calitati ale materialelor.Alege un dosar din plastic cu sina si perforatii din produsele de mai jos. Puteti gasi si dosar din plastic cu multiperforatii sau dosar din plastic cu clema pivotanta.

0.69 LEI (0.82 LEI CU TVA)  
Dosar din plastic simplu, Producator: Noki
Dosar din plastic, cu sina si perforatii Format: A4 Capacitate: 170 coli (80 g/mp) Alte detalii: 1: realizat din polipropilena 2: eticheta pe margine 3: perforatii pt. indosariere
Greutate: 0.01 KG 

5.90 LEI (7.02 LEI CU TVA)  
Dosar cu clema pivotanta, Producator: Kangaro
Din polipropilena (PP). Sistem de prindere a documentelor fara perforare, cu clema pivotanta. Capacitate de indosariere 30 de coli.
Greutate: 0.02 KG 

9.92 LEI (11.80 LEI CU TVA)  
Dosar din plastic simplu, Producator: Optima
Din polipropilena PP de calitate superioara. Cotor lat prevazut cu 2 perforatii pentru indosariere in biblioraft. Eticheta interschimbabila pe cotor pentru detaliile documentelor Dosare din plastic cu sina si perforatii 100 microni. Contine: 10 buc/set.
Greutate: 0.3 KG 

AJ-3390
23.90 LEI (28.44 LEI CU TVA)  
Dosar din plastic cu multiperforatii, Producator: Donau
Dosare din plastic de calitate superioara cu multiperforatii din plastic PP ideale pentru orice fel de indosariere atat in caiete mecanice cat si in bibliorafturi. Rezistenta indelungata in timp.
Greutate: 0.2 KG 

ES-1358x
26.12 LEI (31.08 LEI CU TVA)  
Dosar din plastic cu multiperforatii, Producator: Esselte
Dosar plastic PVC, cu sina si multiperforatii, 10 buc/set, ESSELTE Confectionat din polipropilena. Alonja pentru indosariere in interior. Cotor cu 11 perforatii standard pentru indosariere. Eticheta interschimbabila pe cotor pentru detalii. Ambalare: 10 buc/set.
Greutate: 0.1 KG 

K-23036
29.20 LEI (34.75 LEI CU TVA)  
Dosar cu clema pivotanta, Producator: Kangaro
Dosar din plastic cu clema pivotantata Kangaro. Este special creat pentru a prinde colile fara a fi gaurite. Este confectionat din polipropilena densa iar coperta din fata este transparenta.
Greutate: 0.1 KG