Garantia Produselor

Toate produsele vandute si livrate de www.BiroticaOnline.ro, beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Certificatele de garantie ce insotesc produsele pot fi emise direct de producator sau pot fi emise de catre noi in functie de produsul achizitionat. Consumabilele in mare parte nu poseda certificat de garantie insa ele pot fi returnate atata vreme cat nu au fost folosite si au ambalajul original nedeteriorat in termenul prevazut de lege.

- In cazul certificatelor de garantie emise de producator/distribuitor, produsele beneficiaza de garantie in retelele de service ale acestora, in centrele mentionate explicit in certificate.
Produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru de service autorizat va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.
Conditiile de acordare a garantiilor in acest caz pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.

- In cazul certificatelor de garantie emise de noi iti oferim serviciul “Pick-up & Return” care presupune preluarea si inapoierea produsului in conditii de gratuitate de la dumneavoastra de acasa.
In cazul produselor resigilate, certificatul de garantie este emis doar de catre noi. Perioada de garantie este specificata pentru fiecare produs resigilat in parte.

In marea lor parte produsele de papetarie si birotica nu au certificate de garantie intrucat sunt consumabile si nu fac obiectul unui astfel de certificat insa exista echipament electronic si electric comercializat de noi iar acestea dispun de un astfel de certificat.

Nu fac obiectul garantiei aparatele deteriorate mecanic, lovite , sparte , desigilate sau care au interventii neautorizate in interiorul lor , uzura accentuata datorita folosirii necorespunzatoare precum si cele care au suferit scurt-circuit datorita supratensiunii electrice provenita din retea.