Politica de confidentialitate

INFO

S.C. R&D OFFICE IMPEX SRL, denumită BiroticaOnline, în calitate de autor , proprietar , administrator al website-ului www.biroticaonline.ro respectă caracterul privat , securitatea informației furnizate atunci când utilizați acest website , inclusiv a datelor cu caracter personal si a oricaror date personale furnizate in scopul de a duce la bun sfarsit livrarea comenzii dumneavoastra.

Accesul si vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune ca a-ti luat la cunostinta termenii și condițiile de utilizare precum si politica de confidențialitate si ca sunteti de acord cu acestea si implică acceptul explicit al dumneavoastră.

BiroticaOnline.ro își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul website-ului nostru www.biroticaonline.ro , precum și Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile de folosire, fără niciun fel de notificare prealabilă si vă rugăm sa vizitați si sa va documentati periodic din această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile care trebuiesc respectate pentru a nu crea prejudicii niciuneia dintre parti.

COLECTAREA DE DATE CU CARACTER PERSONAL

BiroticaOnline.ro colecteaza datele de la dumneavoastra numai daca dumneavoastra sunteti de acord cu colectarea lor si sunt folosite numai pentru facturarea si livrarea produselor cu ajutorul aplicatiei web , folosind formularul de inregistrare prin e-mail sau comunicate direct de dumneavoastra.

Datele colectate de la dumneavoastra sunt stocate pe serverele noastre criptat cat si in programul nostru de emitere a documentelor legale catre dumneavoastra.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvăluite fără consimțământul dumneavoastră în caz de litigii sau dispute privind fraudele la plată electronica către următorii destinatari: Băncile implicate în plățile online, Organismele Internaționale de carduri si furnizori de servicii si produse, respectiv conform prevederilor Legii 677/2001, către instituțiile abilitate.

Politica de confidențialitate se supune legislației române. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației dumneavoastra in scris. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anteriorProblemele se vor rezolva folosind instantele judecaroresti.

BiroticaOnline.ro , magazin de papetarie si birotica este un site web securizat si facem eforturi constante pentru imbunatatirea platformei noastre , in scopul mentinerii securitatii datelor dumneavoastra si a evitarii fraudelor de orice fel , nu instrainam datele dumneavoastra personale catre terte parti si nu toleram nici un fel de abuz sau frauda electronica.