Informatii utile

Disc Blu-Ray, single layer, VERBATIM BD-R SL 25GB 6X INK 10PK SP

Producator: Verbatim
Greutate: 0.30 KG 
VER43804
Dick Blu-Ray

48.04 LEI

(57.17 LEI CU TVA)
Nevoia cat mai mare de stocare a informatiei a dus la aparitia unor noi tehnologii de stocare . Aparitia tehnologiei Blu-ray a facut posibila stocarea informatiei pe discuri de mare capacitate pentru a veni in intampinarea cererii produse de dezvoltarea rapida a televiziunii de inalta...
+

Nevoia cat mai mare de stocare a informatiei a dus la aparitia unor noi tehnologii de stocare . Aparitia tehnologiei Blu-ray a facut posibila stocarea informatiei pe discuri de mare capacitate pentru a veni in intampinarea cererii produse de dezvoltarea rapida a televiziunii de inalta definitie (HDTV) precum si a datelor in format digital.


Numele discurilor " Blu-ray " provine de la tehnologia cu laser albastru,mult mai stabila si cu o rate de eroare mult mai mica. Culoarea albastra a razei laser se datoreaza lungimii de unda mai reduse a acesteia. Laserul albastru are o lungime de unda de 405 nm, in timp ce tehnologia cu laser rosu pentru DVD foloseste o lungime de unda de 650 nm. Avand un laser albastru cu o lungime de unda mai mica, se pot scrie date pe o suprafata mai mica, pe disc incapand astfel mult mai multe date si astfel marind capacitatea discurilor.

Discurile Blu-ray au o capacitate de stocare mult mai mare decat DVD-urile inregistrabile standard, permitand inregistrarea, rescrierea si redarea materialelor video de inalta definitie precum si a datelor.

Discurile " Blu-Ray " se inscriptioneaza in unitati de scriere speciale care permit inscriptionarea acestora

A se utiliza numai in unitati sau inregistratoare care accepta discuri Blu-ray de 25 GB/50 GB fara cartus.

Discurile Blu-Ray Verbatim au cea mai mica rata de eroare la inscriptionare.

Lungimea de unda a razei laser: 405 nm.
Rezistenta extrem de indelungata a datelor arhivate.
Performante de redare excelente.
BD-R se utilizeaza in unitatile de imprimare si inregistrare BD-R.
Contine 10 bucati.
Capacitate Blu-Ray:
Blu-Ray 25 GB
Producator:
Verbatim
Tip Blu-Ray:
BD-R Single Layer
Viteza scriere Blu-Ray:
6 X

Noutati Produse

Produse similare

Clientii au mai cumparat